Isnin, 21 Jun 2010

WWE FATAL 4-WAY 2010

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera..


fatal 4-way

This Monday..!!
 WWE FATAL 4-WAY
LIVE ON PAY-PER-VIEW
8.OOA.M
(Waktu Malaysia)

MATCH

 
The Champ- JohnCena VS The Viper-Randy Orton
VS The Rated R Superstar-Edge VS The Celtic Warrior-Sheamus
WWE CHAMPIONSHIP FATAL 4-WAY

"The All-American American"-Jack Swagger VS Booyaka 619-Rey Mysterio
VS Straight Edge Society(SES)-CM Punk VS TheWorld's Largest Athlete-Big Show
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP FATAL 4-WAY


Hehehe.. saya ini memang peminat fanatik WWE ini.. huhu..sampai sanggup beli siaran PPV itu..
Kat EVENT WWE FATAL 4-WAY ini.. bukan ada 2 je match yang korang tgk gambar kat atas ini..
ada jugak match lain contoh: THE MIZ VS R-TRUTH(U.S.CHAMPION).. KOFI KINGSTON VS DREWMCLNTYRE(INTERCONTINENTAL CHAMPION).. DENGAN WWE DIVAS CHAMPION FATAL 4-WAY.. just malas nak upload gambar banyak-banyak.. hehehe.. :P

Kalau boleh.. tahun ini memang nak beli je PPV semua Event... tengok kat bawah itu..
Huhu.. kena pujuk makcik saya lah kalau nak ambik siaran ini.. :)


Saya nak beli siaran PPV masa EVENT Hell in a Cell.. Kalau boleh nak je beli semua siaran itu..
tgk masa jugak.. kalau x ada duit macam mana kan? Memang sangat dinanti-nantikan Hell in a Cell itu..
boleh kata EVENT itu mesti THE UNDERTAKER ada match masa itu..
X sabar nak tengok.. *Peminat The Undertaker!!

Carta POWER 25..
(Minggu lepas)
Saya ambik sampai TOP 6 je..
Coz yang TOP 6 ke bawah malas nak tengok.. hehehe...

Pesanan Dari Hagashi: Jom tengok wrestling.. :)
Keputusan Malam ini saya bagitahu... huhuhu.. :D






1 KOMEN:

ubi berkata...

wahh..nie mmg betul2 minat wwe nieh..hihi
> sory lmbat follow..hihihi