Sabtu, 20 November 2010

Satu Malam Ber"Facebook" Bersama Akak Kaede !

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera .

Malam yang sangat sejuk sebab kat Area Seremban ini hujan lah . Tapi di hangatkan dengan berborak dengan Akak Kaede (Khadeejah Zain ) . Dia memang seorang akak yang open-minded , spotting , cute , comel  and macam-macam lagi .

Akak tu study kat Mesir . Jauh kan ? Pernah jumpa time hari last dia nak balik ke Mesir kembali . Rasa rindu gila . Nasib Baik ada FACEBOOK . Tak la rindu sangat .



Rindu Akak Kaede !!! =)
Sayang Akak Selalu .

P/S : siapa rasa kakak saya comel . Sila komen . =)

_______________________________________________________________________

Tadi saya nak tertidur . tiba-tiba terdengar suara Teacher Shobana . Suara Cikgu Noraini Mazahar . Memanggil-manggil nama saya . Tiba-tiba saya terasa sebak rasa nak nangis ..

TEACHER . I MISS YOU !!

2 KOMEN:

chOcOlatE cHip berkata...

akak tu mnat band 2pm ke??

Harry Si Panda berkata...

a'ah .
kakak tu mnat band 2pm .
kenape ?