Rabu, 9 Februari 2011

RM 13 : YouTube !

Assalamualaikum ,
Salam Sejahtera .


http://www.emocutez.com

Nuffnang


Wah , dah lama tak update blog ni sampai Jatuh view page . Padan muka kau ! Ataupun mesti korang malas nak datang blog ni kan ? Ish , tak baik malas-malas ini . Buang sifat tu dan kita harus maju ke hadapan . hehehe .

Maaf lah kepada Pembaca Setia (ada ke ?) sebab saya tak update blog . Bukan apa , tak ada idea .

Okey , Berbalik kepada Tajuk di atas , tak nak membebel banyak-banyak . bukan korang dengar pun . hehehe .  Meh , tengok video yang disukai oleh saya kat Youtube . Made In Malaysia tau . :)



http://www.emocutez.com





Cik Shida Dari Parit



Belacan dan Paku





AnwarHadi


Jadi , best kan ? Bagi saya memang BEST ! So dah tengok tu , sila lah

SUBSCRIBE !

*cuma tekan pada Nama sahaja dan terus ke Profile Youtube nya .

http://www.emocutez.com

Terima Kasih . 

0 KOMEN: