Selasa, 8 Mac 2011

RM 19 : Accident


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 

Tengok gambar tak atas tu ? aku HAMPIR Accident . 
Trauma aku weyh ! Trauma ! 
Alhamdullillah , nasib aku baik . Allah izinkan aku hidup lagi .
Kalau tak , time ambik result ada orang ganti ambik kan . T_T


Kata-kata akhir dari Muhammad Rizuwan , kita bawak kereta ibarat TELUR DI HUJUNG TANDUK .
Silap sikit , buruk padahnya . Rasa Down nak bawak kereta lagi . T_T
Berhati-hati dijalan raya . 

4 KOMEN:

Acap berkata...

ewan drive to work ek?

RizuwanMasri berkata...

Acap: Yes . hari2 cm tu la . but klu keje shift siang , ewan jalan kaki . malas nak naek kete . :D

Acap berkata...

naik kete apa tu?
kenapa pegi TTJ tak bawak kete?

RizuwanMasri berkata...

@Acapnaek kete proton saga 1.3 Manual . Btw , tataw kat mana jalan nak g TTJ . so naek cab , nak tahu dulu jalan ke TTJ . so sekarang dah taw . lain kali dtg naek kete pulak . :D