Isnin, 14 Mac 2011

RM 24 : New Look


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera 

Thank Zuai kerana ajar ewan pasal bende alah Header ni . Jasa anda sangat dikenang !
Satu lagi , terima kasih kerana wat ewan header yg COMEL yg kat bawah ni .

Sebelum..
Tapi Ewan nak wat Header sendiri untuk blog sendiri . Harap ewan tukar header ni , Zuai tak marah . Bukan ewan tak kenang budi orang , just nak buat sesuatu kat blog ewan dengan karya ewan tersendiri . By the way , Thank A lot !

Selepas..
Ni lah Header Pertama ewan dengan menggunakan Photoshop dengan hasil tangan sendiri . Ni sume tunjuk ajar Zuhaili Othman ! Terima Kasih !!

Hope korang yang datang ke blog ewan ni suke la environment yang baru ewan cipta ni . Thank kerana sudi datang ke blog ewan !!

2 KOMEN:

♥ zuai™ ♥ berkata...

Syabas :D Tak berbaloi saya ajar kamu hari tu ;p

RizuwanMasri berkata...

@♥ zuai™ ♥ Arigato Gozaimass Zuai !!