Jumaat, 8 April 2011

RM 27 : WWE WRESTLEMANIA 27

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera korang . Lame betol saya tak update blog ni . Maklum lah asyik keje je . Hari ni saya nak wat "Preview" pasal WWE WRESTLEMANIA 27 walaupun dah 4 hari berlalu dah Event tu .
Overall untuk WWE WRESTLEMANIA 27 ni saya bagi 5 BINTANG ! HAHAHA .

WWE WRESTLEMANIA 27

Match 1 : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION EDGE VS ALBERTO DEL RIO .
Result : Edge still Champion !

Match 2 : WWE CHAMPION THE MIZ VS JOHN CENA 
Result : The Miz still Champion !

Match 3 : THE PHENOM THE UNDERTAKER VS THE GAME TRIPLE H
Result : The Undertaker The Streak still alive !

Match 4 : THE VIPER RANDY ORTON VS  CM PUNK
Result : Randy Orton WIN !

Match 5 : JERRY KING LAWLER VS MICHAEL COLE WITH SPECIAL GUEST REFEREE (STONE COLD)
Result : Jerry King Lawler D.Q and Michael Cole WIN .

Match 6 : REY MYSTERIO VS CODY RHODES
Result : Cody Rhodes WIN .

Match 7 : JOHN MORRISON , TRISH STRATUS & SNOOKI VS DOLPH ZIGGLER & LAY-COOL
Result : John Morrison , Trish Stratus & Snooki WIN !

Match 8 : EIGHT MAN TAG TEAM MATCH ( BIG SHOW , KANE , SANTINO MARELLA & KOFI VS THE CORRE ) 
Result : Big Show , Kane , Santino Marella & Kofi Kingston WIN !

Saya buat SIMPLE je Preview ni . Kalau nak tengok lagi GEMPAK ! layari WWE.COM . :D

2 KOMEN:

armadillo berkata...

tak tau ke semua ni fake semata-mata? kena tipu hidup2 dgn matsaleh.

RizuwanMasri berkata...

@armadillotahu la . ewan just suke stunt yg diorg lakukan . Memang gempak ! lagak ngeri diorg wat mmg smart . diorg sanggup ambik risiko untuk pukau dan entertainment kan org ramai ! Lain satu , ewan tgh mengkaji , why org ramai ley tertarik walaupun ia fake semata mata . rupa rupanya , kerana jalan cerita nya same macam kehidupan kita . try tgk . :D