Jumaat, 15 April 2011

RM 28 : Come Into My World !

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera buat korang semua .

Memandangkan aku cuti hari ni , so memang masa yang sesuai sangat lah aku men"decoration" blog yang buruk ni . Walaubagaimana pun , PURPLE still in MY HEART ! :D

Duluuu ..

Okey , Decoration ni dibuat oleh ZUAI di depan mata aku sendiri time aku pergi ke rumah dia . Thank you so much !!! Terima Kasih banyak banyak !!! Aku sangat menghargai pengorbanan anda buat BLOG saya ni !!

Right NOW ! :D
HEHEHE .. Sekarang dah ubah sikit pemandangan , walaupun tak banyak perubahan yang aku lakukan tapi ia telah dapat memberikan perbezaan yang sangat ketara . Aku buat Renovation ni pun sebab asyik tengok benda sama je . Mesti lah boring . Dan mungkin juga di sebabkan komen salah seorang Pengunjung ke blog aku ni yang berbunyi :


HAHAHA , Sekarang VISITOR , apa macam ? Nampak macam childish lagi tak ? Aku menunggu REPLY dari ANDA tau ! Aku Tungguuuuuu !! 

Okey lah ! Terima Kasih Daun Keladi ,
Ada Masa Jumpa Lagi !

2 KOMEN:

Visitor berkata...

Ya. Lagi bertambah childish look berbanding yg sebelum ni.

Reason 1: Still guna watak anime. sama je ekceli..cuma tukar karaktor je. no difference.

Reason 2: Font yg dipilih kali ini lebih nampak childish berbading sebelum ni. So baik takyah tukar klu camtu..

Background purple kali ni tak dinafikan menarik designnye. itu je yg positif.

Cuba lagi next time.
Thank u.

RizuwanMasri berkata...

@Visitorala... ish ~ ingin dpt memuaskan hati visitor , maaf saya tak dpt memuaskan hati visitor but saya dah usaha kan ? lagi pun , mmg saya suke anime ! so , nk wat macam ne kan .. nak letak my picture ? huh ! saya tak hensem , wat memburukkan blog ada lah . hahahaha , btw , thank komen . :D
komen anda saya sgt hargai !