Selasa, 24 Januari 2012

Balik ke IPOH .

Assalamualaikum .

Setelah 4 hari bercuti kat Seremban ni , akhirnya kena balik jugak kat IPOH . Kena lah teruskan perjuangan untuk menuntut ilmu di PUO .

Dari rumah sewa ke Kampus B ini, memakan masa 20minit JALAN KAKI .  

Hari ni balik IPOH naik Electric Train Services (ETS) ,kalau boleh memang nak balik awal dan ambik tiket pukul 11.00 pagi tapi tiket pagi habis pulak , Jadi terpaksa lah ambik tiket pukul 5.55 ptg , lambat gila . Memang sampai IPOH pukul 9.30 mlm lah . Balik rumah sewa terus tidur ! HAHAHA . Memang terpaksa jugak naik Train sebab majoriti tiket bas dah habis . Kesian betol kat diri ni . Tapi okey la jugak sebab ETS ni sangat selesa ! Air-Cond dia mmg gila2 sejuk ~

ETS : SEREMBAN-IPOH
Esok dah ada kelas dah . Nasib baik kerja tak ada . Cuma latihan Account belom buat lagi , nasib baik tak ada kelas account sok . Cuma esok petang ada POLIBRIGED . Kena kawad kaki lah bagai . Kalau kawad kaki tu saya tak kisah lah tapi aktiviti tu dilakukan pada waktu yang tak strategik langsung iaitu dilakukan pada pukul 2 petang , tengah matahari terik . Naik hitam muka ni . HAHAHA . tapi redha je la , karang kalau tak datang dan gagal , SEM depan kena buat lagi . TAK MAHU !!!

Ok lah , itu je lah saya sebelum bertolak ke IPOH ni . Assalamualaikum ! Papai ~ #Jealous dengan budak sekolah dapat cuti SEMINGGU ! >.<

1 KOMEN:

Kaori Hidayah ♥ berkata...

iwan , jangan malas malas.Hewhew, jangan jeles dengn kitaorang y dapat cuti seminggu ahaks.hehe