Selasa, 10 Januari 2012

Seminggu PERTAMA berada di IPOH !

Assalamualaikum !
Ini merupakan Minggu Pertama aku duduk di Ipoh selama 7hari , kira genap seminggu . Sebelum ini , 2 minggu yg lalu , aku asyik balik ke Seremban . Maklum lah , sem 1 ni byk pulak cuti , jadi den pon balik la seremban . Rugi klu tak blik , sbb maybe lepas ni dah tak de peluang nak blik ke seremban ! Hehehe . So totally , best lah jugak duduk kat Ipoh ni , walaupun hanya duduk di rumah sewa sahaja . Tapi dengan masa yg terluang ni , saya dapat menyiapkan segala assignment yg diberi oleh lecturer . Banyak jugak assignment yg kena buat , walaupun baru 2minggu sesi pembelajaran ! #minggu pertama , sesi orentasi . Alhamdullillah , housemate , classmate and lecturer yg saya dpt sgt best , spoting , open minded , make me smile and enjoy lah duduk Ipoh ni . Just x suke jadual kelas yg sgt PADAT !! but jadual kelas pada hari jumaat sgt best sbb de satu kelas je . XD . Ok lah , itu je la saya nak cerita . Ada masa , saya taip lagi . Huhuhu . Papai .

0 KOMEN: