Khamis, 18 Oktober 2012

Minggu yang sangat sangat sibuk !


Assalamualaikum ...

Salam Sejahtera ..

Tuukk.. Tuuuk.. *ketuk mic* MINGGU INI SANGAT MEMENATKAANNNN !

Sekian Terima Kasih .

HAHAHA. Tak ada idea lah nak cakap apa . Yang pastinya, minggu ni sangat lah sibuk , dengan assignment nya , quiz nya , test nya , presentation nya , paper work nya . ditambahkan pula dengan esok ada 4 jam kelas Financial Accounting dan Hari Sabtu pun ada kelas. Perghhh. Cuti weekend pun ada kelas. Memang parah lerrr.. Grrrrr , semua benda nak dihimpunkan dalam satu minggu . Tension betol . Nasib baik Presentation Business Management and MacroEconomic dah siap. Tinggal Assignment MacroEconomic(Individual) dan Presentation Commercial Law yang belum siap. Buat time weekend ini lah . Bagi nk release kan tension ni . Better makan Maggi Kari . *tinggal itu je makan yang tinggal* . pssffffttt ~ Ok lah, dah puas aku membebal . Chow duluuuu ~

0 KOMEN: